Om JR Kött och Seafood by JR

Home » Om JR Kött och Seafood by JR

Om JR Kött och Seafood by JR

JR Kött startade i liten skala 1996. Det goda mottagandet från krögare och restaurangägare gav oss möjlighet att successivt bygga upp en bred produktflora. Idag omfattar JR Kötts produkter det mesta och bästa inom kött, fisk och skaldjur för restaurangbranschens behov.

Företaget har utvecklat fram nya verksamheter för att kunna säkerställa kvalitet, pris och tillgång och för att kunna hänga med utveckling och kunna utveckla nya produkter.

Våra verksamheter består i:

  • Fiskförädling/filering
  • Köttstyckning/detaljstyckning
  • Köttförädling
  • Hängmörning
  • Hamburgertillverkning
  • Ekoproduktion

Ekologiskt kött till vettigt pris

Vi har en hög ambition när det gäller ekologiskt,krav och miljöcertifierade produkter. Vi ska kunna erbjuda ekologiska råvaror av hög kvalité till sådana priser att även lunchkrogarna kan köpa det. Och vi har anledning att tro att vi kommer att lyckas! Det kommer dina gäster att uppskatta.

Egen förädling

Genom att ha egen förädling säkrar vi kvaliteten, undviker mellanhänder, vilket håller priserna nere. Vi hackar, skivar, maler, strimlar och platterar med stor omsorg. Produkterna levereras vakuumpackade.

Ny fiskanläggning

Sedan 2001 har JR Kött sålt fisk till restauranger, storhushåll, hotell, skolor med flera. Egen import av fryst fisk från Holland, Norge, Island med mera. I maj 2013 slog portarna upp för en helt ny anläggning med fiskproduktion med egna flöden.

Komplett fisk- och skaldjursleverantör

Företaget har ett brett sortiment av färsk fisk med egen import av hel fisk till egen produktion och leverans. Det ger oss en unik kontroll över vår kvalitet och spårbarhet i alla skeden.